Beeldend therapeut Maartje

Maartje Kohl (1996)
– Beeldend therapeut

Mijn naam is Maartje Kohl en ik ben geboren in 1996.
In 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding ‘’Beeldende therapie’’ aan de HAN te Nijmegen. Hiervoor heb ik de opleiding ‘’Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen’’ afgerond. Bij vaktherapie vind ik het mooi dat er ervaringsgericht gewerkt wordt en hierdoor verandering en/of inzichten in het gedrag kunnen plaatsvinden in het dagelijks leven.

Sinds juni 2022 ben ik werkzaam bij de praktijk PMKT voor mijn kind. Ik vind het mooi om aan te kunnen sluiten bij het ontwikkelingsproces van het kind en het kind hierin te mogen volgen. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen proces. Door kinderen succeservaringen op te laten doen in de therapie kan het kind gaan groeien. Ik word er enthousiast van het inzetten van bewegen en beeldend werken met kinderen.

Vanaf jongs af aan heb ik altijd aan teamsport gedaan. Ik heb 15 jaar gekorfbald en sinds een aantal jaar ben ik aan het basketballen. Ook vind ik het heerlijk om door de bossen te gaan mountainbiken.