Corona-informatiepagina

Update 18-12-2021:

PMKT is een cruciaal beroep zoals bedoeld door de Rijksoverheid. De praktijk is normaal op afspraak geopend.

– Ouders/verzorgers/begeleiders mogen weer binnen wachten tijdens de sessies, mondkapjes zijn alleen nog verplicht indien 1,5 meter afstand houden niet mogelijk is.
– Heb je klachten? Meld het direct op afstand en kom niet naar de therapie!
– Ons ventilatiesysteem voldoet aan de eisen van een veilig systeem zoals dat bij de inrichting van het pand hoort. Er is een los systeem van aanvoer van verse lucht en een los systeem van afvoer van verontreinigde lucht. Hierdoor worden de verschillende luchtstromen niet met elkaar gemengd. Ook heeft iedere ruimte in het gebouw een eigen aanvoer van verse lucht en zijn er geen ventilatieverbindingen tussen de therapieruimtes aanwezig.
– Door onze 1 op 1 therapie in ruimtes van +/- 40 vierkante meter kunnen wij voldoende afstand van elkaar houden

  • We komen achter bij het gebouw binnen, zoals normaal
  • Er zijn meerdere wachtruimtes in de hal. Doe daar alvast je schoenen aan. Je wordt opgehaald bij de wachtruimte, blijf daar dus tot je wordt opgehaald en loop niet onnodig rond in het gebouw (behalve voor toiletbezoek).
  • We houden 1,5 meter afstand
  • We hoesten en niezen in onze elleboog

We hopen op jullie blijvende medewerking en zijn blij om te zien dat de regels goed worden nageleefd!

Met deze maatregelen verwachten we veilig te kunnen werken.
We verplichten niet om te komen, maar als je wel komt dan moet je je wel aan de regels houden.
Beeldbellen en therapie op afstand is nog steeds mogelijk indien dat nodig is (bijvoorbeeld als je niet echt ziek bent, maar wel wacht op een Testuitslag van jezelf of een huisgenoot).
Bij het vermoeden dat iemand, een kind of iemand waarmee het kind samenleeft in een huis, mogelijk is besmet, dan melden we dat aan elkaar.
In sommige gevallen zal dit dan betekenen dat de therapie toch weer zal stoppen/ of op afstand verder gaat, veiligheid voorop!

Als je vragen of opmerkingen hebt over de informatie die we hier geven, neem dan even via whatsapp of mail contact op met de therapeut.