Stages/Vacatures

Onderstaand ziet u onze openstaande vacatures en stageplekken.
Indien op deze pagina geen vacatures staan vermeld, dan hebben wij deze ook niet beschikbaar.
Verzoeken voor stages/vacatures worden niet beantwoord, zolang wij deze niet aanbieden.
U krijgt dan geen reactie op eventuele verzoeken voor een stage of een andere functie.

Voor ons team PMKT zijn wij op zoek naar een:

Psychomotorisch (kinder)therapeut voor minimaal 20 uur/week
Werken zonder regiebehandelaar? Zelf vorm geven aan je therapie van anamnese tot afronding? Wij zijn op zoek naar therapeuten die niet willen uitvoeren wat een ander bedenkt, maar die zelf willen bedenken wat moet worden uitgevoerd. Wij geven individuele therapie als op zichzelf staand traject. Onze zorgtrajecten zijn geen onderdeel van een meervoudige behandeling, maar een gespecialiseerde vorm van Psychomotorische Kindertherapie.
Werkdagen in overleg.

Hier ga je werken
In Centrum voor Kind en Gezin Geldrop zijn 4 vaktherapeuten actief in de psychomotorische kindertherapie, je wordt onderdeel van een hecht team waar de lijnen kort zijn en we samen werken aan een fijne werkomgeving waar je binnen je eigen potentie kan werken.
Je werkt op een vaste locatie in Geldrop.

Functieomschrijving
Als therapeut ga je aan de slag met kinderen die hulp nodig hebben bij hun ontwikkeling. Door middel van beweging en spel ga je aan de slag met de vraagstukken en doelstellingen die je samen met ouders en kind hebt beschreven in je behandelplan. Je voert hiervoor zelfstandig anamneses uit en onderzoekt de problematiek methodisch om tot een helder behandelplan te komen. Je registreert en evalueert de behandeling op zorgvuldige wijze, passend binnen de mogelijkheden van een zorgtraject. Er is geen regiebehandelaar die de zorg voor je uitstippelt, je gaat zelf aan de slag, maar samen met je collega’s.

Dit breng je mee:
Je hebt een HBO-diploma in een van de vaktherapieën, bij voorkeur in Psychomotorische Therapie en/of Speltherapie en /of Psychomotorische Kindertherapie (met registratie NVPMKT, of mogelijkheid hier te registreren) en je bent bij voorkeur al geregistreerd bij het Register voor Vaktherapie of kunt je hier registreren. Indien je je niet kunt registreren in het Register voor Vaktherapie heeft het geen zin om te solliciteren.

 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en je kunt met tact en inlevingsvermogen therapie geven aan kinderen in de leeftijd van 5-18 jaar.
 • Je legt gemakkelijk contact, kunt goed samenwerken en zowel cliënten, hun netwerk en begeleiders adviseren. Daarnaast ben je goed in staat om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren en prioriteiten te stellen.
 • Je beschikt over planningsvaardigheden waarbij je zelfstandig het proces van opstarten en afsluiten van een behandeling vorm geeft. Je kennis van Word en Excel zijn net als je algemene computervaardigheden voldoende.
 • Met jouw analytische blik, creativiteit en vakkennis weet jij de behandeldoelen te bereiken.
 • Je bent een zelfstandig persoon en gaat uitdagingen niet uit de weg, je maakt zaken bespreekbaar en hebt een open, empathische en proactieve houding.
 • Kunnen werken met een online Elektronisch Patiëntendossier en kennis van Jeugdwetberichten en de verwerking ervan is een pré

Wij bieden:
Een boeiende en groeiende werkomgeving waar jij je kwaliteiten optimaal kunt ontwikkelen met ruimte voor nieuwe ideeën.
Een fijn team van ervaren collega’s waarmee je dagelijks contact hebt. Je werkt zelfstandig, maar hoeft het niet alleen te doen.
De functie vraagt, maar biedt ook de mogelijkheid om jouw gevoel voor verantwoordelijkheid te uiten. Je werkt niet onder een andere behandelaar die voor jou de route uitstippelt, je hebt hier het heft echt in eigen handen.
Omdat deze verantwoordelijkheid ook veel vraagt krijg je wekelijks begeleiding op inhoud en zelfontwikkeling. Daarnaast is er wekelijks deskundigheidsbevordering in teamverband en is er ruimte voor inter- en supervisie.

 • Binnen de functie is ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Je beschikt over een persoonlijk scholingsbudget waarmee je je registraties op peil kunt houden.
 • Je bent alle schoolvakanties vrij, hiervoor hebben wij een TVT regeling opgesteld. Werken tijdens de schoolvakanties is eventueel wel mogelijk.
 • Centrum voor Kind en Gezin is HKZ gecertificeerd

De functie wordt gewaardeerd op basis van Schaal 8-9 CAO Jeugdzorg. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.
Neem voor vragen contact op met John de Man via vacature@pmktvoormijnkind.nlof stuur direct je CV met motivatiebrief. Kijk ook eens op de website: https://ckgg.nl en https://pmktvoormijnkind.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Parttime

Parttime uren: 20-32 per week

Salaris: €2.600,00 – €4.400,00 per maand schaal 8/9 CAO jeugdzorg, inschaling afhankelijk van werkervaring

Rooster:

 • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten
 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Dienstreizen vergoeding
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Overuren uitbetaald
 • Vakantiegeld


– Wij hebben op dit moment geen Stageplaatsen