Stages/Vacatures

Onderstaand ziet u onze openstaande vacatures en stageplekken.
Indien op deze pagina geen vacatures staan vermeld, dan hebben wij deze ook niet beschikbaar.
Verzoeken voor stages/vacatures worden niet beantwoord, zolang wij deze niet aanbieden.
U krijgt dan geen reactie op eventuele verzoeken voor een stage of een andere functie.

Voor ons team PMKT zijn wij op zoek naar een:

Psychomotorisch (kinder)therapeut voor minimaal 20 uur/week
Werkdagen in overleg
Hier ga je werken
In Centrum voor Kind en Gezin Geldrop is PMKT voor mijn kind met 4 vaktherapeuten actief in de psychomotorische kindertherapie, je wordt onderdeel van een hecht team waar de lijnen kort zijn en we samen werken aan een fijne werkomgeving waar iedereen binnen de eigen potentie kan werken.

Je werkt op een vaste locatie in Geldrop.

Functieomschrijving

Als therapeut ga je aan de slag met kinderen die hulp nodig hebben bij hun ontwikkeling. Door middel van beweging en spel ga je aan de slag met de vraagstukken en doelstellingen die je samen met ouders en kind hebt beschreven in je behandelplan. Je voert hiervoor zelfstandig anamneses uit en onderzoekt de problematiek methodisch om tot een helder behandelplan te komen. Je registreert en evalueert de behandeling op zorgvuldige wijze, passend binnen de mogelijkheden van een zorgtraject.

Dit breng je mee

  • Je hebt een HBO-diploma in een van de vaktherapieën, bij voorkeur in Psychomotorische Therapie en/of Speltherapie en /of Psychomotorische Kindertherapie (met registratie NVPMKT, of mogelijkheid hier te registreren) en je bent bij voorkeur al geregistreerd bij het Register voor Vaktherapie of kunt je hier registreren. Indien je je niet kunt registreren in het Register voor Vaktherapie heeft het geen zin om te solliciteren.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep en je kunt met tact en inlevingsvermogen therapie geven aan kinderen in de leeftijd van 5-18 jaar.
  • Je legt gemakkelijk contact, kunt goed samenwerken en zowel cliënten, hun netwerk en begeleiders adviseren. Daarnaast ben je goed in staat om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren en prioriteiten te stellen.
  • Je beschikt over planningsvaardigheden waarbij je zelfstandig het proces van opstarten en afsluiten van een behandeling vormt geeft. Je kennis van Word en Excel zijn net als je algemene computervaardigheden voldoende.
  • Met jouw analytische blik, creativiteit en vakkennis weet jij de behandeldoelen te bereiken.
  • Je bent een zelfstandig persoon en gaat uitdagingen niet uit de weg, je maakt zaken bespreekbaar en hebt een open, empathische en proactieve houding.

Wij bieden:

  • Een boeiende en groeiende werkomgeving waar jij je kwaliteiten optimaal kunt ontwikkelen met ruimte voor nieuwe ideeën.
  • Binnen de functie is ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Je beschikt over een persoonlijk scholingsbudget waarmee je je registraties op peil kunt houden.
  • Je bent alle schoolvakanties vrij, hiervoor hebben wij een TVT regeling opgesteld.

De functie wordt gewaardeerd op basis van FWG 50-55 CAO Jeugdzorg. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.
Neem voor vragen contact op met John de Man via vacature@pmktvoormijnkind.nl of stuur direct je CV met motivatiebrief. Kijk ook eens op de website: https://ckgg.nl en https://pmktvoormijnkind.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


– Wij hebben op dit moment geen Stageplaatsen