Stages/Vacatures

Onderstaand ziet u onze openstaande vacatures en stageplekken.
Indien op deze pagina geen vacatures staan vermeld, dan hebben wij deze ook niet beschikbaar.
Verzoeken voor stages/vacatures worden niet beantwoord, zolang wij deze niet aanbieden.
U krijgt dan geen reactie op eventuele verzoeken voor een stage of een andere functie.

Voor ons team PMKT zijn wij op zoek naar een:

Psychomotorisch (kinder)therapeut , uren in overleg; 16 tot 24 uur/week
Werken zonder regiebehandelaar? Zelf vorm geven aan je therapie van anamnese tot afronding? Wij zijn op zoek naar therapeuten die niet willen uitvoeren wat een ander bedenkt, maar die zelf willen bedenken wat moet worden uitgevoerd. Onze individuele kindertherapie wordt uitgevoerd als een op zichzelf staand traject. De zorgtrajecten zijn geen onderdeel van een meervoudige behandeling, maar een gespecialiseerde vorm van Psychomotorische Kindertherapie.
Werkdagen in overleg.

Hier ga je werken
In Centrum voor Kind en Gezin Geldrop zijn 6 vaktherapeuten actief in de psychomotorische kindertherapie. Je wordt onderdeel van een hecht team waar de lijnen kort zijn en we samen werken aan een fijne werkomgeving waar je binnen je eigen potentie kan werken. Omdat we veel samen zijn is overleg met collega’s makkelijk te realiseren, je bent daardoor altijd in de gelegenheid om te sparren. Samenwerken, maar toch individueel aan de slag is in de praktijk daarom geen loze belofte. Het gebouw waarin wordt gewerkt heeft de beschikking over 4 praktijkruimtes van ongeveer 40 vierkante meter, waar je sport, spel en gym/leermiddelen tot je beschikking hebt. Tafeltennis, ballen groot en klein, klimtoestellen, (hang)matten en (gym)banken zijn allemaal aanwezig, maar ook bordspellen en andere kleinere activiteiten behoren tot je werkmiddelen.
Je werkt op een vaste locatie in Geldrop.

Functieomschrijving
Als therapeut ga je aan de slag met kinderen die hulp nodig hebben bij hun ontwikkeling, ook ouders kunnen hierbij worden betrokken als de situatie hierom vraagt. Door middel van beweging en spel, zoals je deze kent uit je PM(K)T opleiding (of aanverwant zoals speltherapie, of aantoonbare affiniteit met bewegen) ga je aan de slag met de vraagstukken en doelstellingen die je samen met ouders en kind hebt beschreven in je behandelplan. Je voert hiervoor zelfstandig intakes en onderzoek uit en bekijkt de problematiek methodisch om tot een helder behandelplan te komen. Je registreert en evalueert de behandeling op zorgvuldige wijze, passend binnen de mogelijkheden van een zorgtraject. Er is geen regiebehandelaar die de zorg voor je uitstippelt, je gaat zelf aan de slag, maar samen met je collega’s.

Dit breng je mee:
Je hebt een HBO-diploma in een van de vaktherapieën, bij voorkeur in Psychomotorische Therapie en/of Speltherapie en /of Psychomotorische Kindertherapie (met registratie NVPMKT, of mogelijkheid hier te registreren) en je bent bij voorkeur al geregistreerd bij het Register voor Vaktherapie of kunt je hier registreren. Indien je een opleiding PMKT en PSBK in bezit hebt (of in bezit via een eerdere opleiding, zoals bijvoorbeeld pedagogiek) dan kun je bij ons als therapeut aan de slag. Heb je geen PSBK, maar wil je toch aan de slag, dan komen we alsnog graag met je in contact.

Verder nog:

 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en je kunt met tact en inlevingsvermogen therapie geven aan kinderen in de leeftijd van 5-18 jaar.
 • Je legt graag contact, zet in op samenwerking met zowel cliënten, hun netwerk en begeleiders.
 • Daarnaast werk je graag zelfstandig en weet je prioriteiten te stellen.
 • De functie doet een beroep op je planningsvaardigheden, waarbij je zelfstandig het proces van opstarten en afsluiten van een behandeling vorm geeft.
 • Je kennis van Word en Excel zijn net als je algemene computervaardigheden voldoende.
 • Met jouw analytische blik, creativiteit en vakkennis ben jij aan de slag om de behandeldoelen te bereiken.
 • Je bent een zelfstandig persoon en gaat uitdagingen niet uit de weg, je maakt zaken bespreekbaar en hebt een open, empathische en proactieve houding.
 • Kunnen werken met een online Elektronisch Patiëntendossier en kennis van Jeugdwetberichten en de verwerking ervan is een pré

Wij bieden:
Een boeiende en groeiende werkomgeving waar jij je kwaliteiten optimaal kunt ontwikkelen met ruimte voor nieuwe ideeën.
Een fijn team van ervaren collega’s waarmee je dagelijks contact hebt. Je werkt zelfstandig, maar hoeft het niet alleen te doen.
De functie vraagt, maar biedt ook de mogelijkheid om jouw gevoel voor verantwoordelijkheid te uiten. Je werkt niet onder een andere behandelaar die voor jou de route uitstippelt, je hebt hier het heft echt in eigen handen.
Omdat deze verantwoordelijkheid ook veel vraagt krijg je wekelijks begeleiding op inhoud en zelfontwikkeling. Daarnaast is er wekelijks deskundigheidsbevordering in teamverband en is er ruimte voor inter- en supervisie.

 • Binnen de functie is ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Je beschikt over een persoonlijk scholingsbudget waarmee je je registraties op peil kunt houden.
 • Je bent alle schoolvakanties vrij, hiervoor hebben wij een TVT regeling opgesteld. Werken tijdens de schoolvakanties is eventueel in overleg wel mogelijk.
 • Centrum voor Kind en Gezin is HKZ gecertificeerd en heeft hiermee een aantoonbaar professionele houding ten opzichte van de behandeling en arbeidsomstandigheden.

De functie wordt gewaardeerd op basis van Schaal 8 of 9 CAO Jeugdzorg. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.
Neem voor vragen contact op met John de Man via vacature@pmktvoormijnkind.nlof stuur direct je CV met motivatiebrief. Kijk ook eens op de website: https://ckgg.nl en https://pmktvoormijnkind.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Parttime

Parttime uren: 16-24 per week

Salaris: €2.600,00 – €4.400,00 per maand schaal 8/9 CAO jeugdzorg, inschaling afhankelijk van werkervaring

Rooster:

 • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten
 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Dienstreizen vergoeding
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Overuren uitbetaald
 • Vakantiegeld


– Wij hebben op dit moment geen Stageplaatsen