PMT therapeut Demi

Demi van den Bosch (1997)
– PMT therapeut

Mijn naam is Demi van den Bosch en ik ben geboren in 1997. Sinds november 2020 ben ik werkzaam in deze praktijk, nadat ik in augustus ben afgestudeerd aan de HBO-opleiding ‘Psychomotorische therapie (PMT)’ aan de HAN in Nijmegen.

Tijdens deze opleiding werd mijn interesse voor de doelgroep kinderen en jongeren gewekt. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich kunnen ontwikkelen en ik ben ervan overtuigd dat het vak PMT zich hier goed bij kan aansluiten. Het bewegen zorgt ervoor dat de kinderen op een voor hen plezierige manier aan de slag gaan. Door het ervaren en oefenen steken ze sneller iets op dan door ze iets alleen te vertellen.

Bewegen is iets wat mij al jaren interesseert. Vanaf mijn vijfde ben ik begonnen met korfbal bij de jeugd. Na alle jeugdteams te hebben doorlopen speel ik nu fanatiek in het eerste team. Ook geef ik training en coach ik een jeugdteam, waar ik enorm van kan genieten. Het letterlijk en figuurlijk zien groeien van een kind is prachtig om te zien en dat is ook de reden dat ik bij deze praktijk aan de slag ben gegaan.

Tot ziens in de praktijk!