PMT therapeut Fleur

Fleur van Bommel (1994)
– PMT therapeut

Fleur

In 2020 ben ik gestart bij deze praktijk. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de HBO opleiding ‘Psychomotorische therapie’ te Nijmegen. Hierna heb ik nog een 1-jarige master ‘Bewegingswetenschappen’ behaald aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens het afronden van deze master ben ik ook begonnen met werken als psychomotorisch therapeut. Ik heb bijna 3 jaar werkervaring opgedaan bij een andere praktijk. Ik heb ook daar vooral gewerkt met jongeren en kinderen.

Door de eigenheid en creativiteit van kinderen haal ik veel energie uit mijn werk. Het mooie van het werken met deze jonge doelgroep vind ik dat je kinderen en jongeren kunt helpen om weer in ontwikkeling te komen en zelf verder te groeien. Het mooie van PMKT vind ik dat je door bewegen en spel op een laagdrempelige, plezierige manier met elkaar in contact bent, maar vooral ook dat je een kind stil kan laten staan bij wat het kan, wil, denkt en voelt. Door te ervaren en hier samen woorden aan te geven kan het kind ander of nieuw gedrag leren gebruiken. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat bewegen en spel vaak zorgt voor plezier bij kinderen en hierbij succeservaringen opgedaan kunnen worden.

Zelf houd ik ook van bewegen en is dat vaak een goede manier voor mij om te ontspannen. Ik speel al vele jaren volleybal in een gezellig team. Verder vind ik het fijn om te wandelen of hard te lopen.

Ik ben 4,5 dag per week aanwezig bij PMKT voor mijn kind, vrijdagmiddag werk ik niet.
Tot ziens in de praktijk!